dimarts, 20 d’octubre del 2009

Presentació

Hola a tots! Aquest és el nostre blog amb grup.

Qui som ?
Som 6 noies animades de diferents llocs de Catalunya i diferents edats que ens reunim per parlar d'un mateix tema. El nostre grup està format per Alba Brugué, Miriam Ortells, Mireia Sánchez, Berta Fontdevila, Lara Martínez, Imma Peris. Això significa que hi haurà un ventall d'opinions i idees diferents, però també us animem a tots vosaltres a posar-hi una mica de la vostra part i comentar sempre allò que us interessi sense cap problema.

Que treballarem en aquest blog?
En aquest blog treballem el tema de la blogosfera, de manera que podem relacionar-nos i comentar amb altres blogs que siguin del mateix tema que hem triat. Això es un projecte que hem de fer per TIC, on el principal objectiu és saber mouren's pel blog i investigar i parlar sobre temes que ens interessen.

Quin tema hem triat?
El tema que tractarem en aquest blog es l'escola lliure. Hem escollit aquest tema perquè considerem que no és un tema que se'n parli molt i hi ha gent no sap de que es tracta. Per aquest motiu volem parlar de l'escola lliure perquè així nosaltres ens documentem i aprenem més sobre aquest tema i podem informar a d'altra gent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada